Senaattori logon käyttöoikeus

JCI Senate in Finland ry:llä on Suomessa Senator- merkin / logon yksinkäyttöoikeus.

Mikäli muu taho (esim. Nuorkauppakamari) haluaa käyttää merkkiä / logoa, siitä on tehtävä kirjallinen anomus, käyttötarkoitusselvityksineen, suunnattu hallitukselle.

Erillinen anomus tehtävä kutakin käyttötarkoitusta varten. Senaatin hallitus käsittelee kutakin anomusta erikseen ja myöntää / hylkää, ja antaa vastauksensa kirjallisena.
Mikäli merkkiä käytetään väärin tai muuhun tarkoitukseen kun anottu / myönnetty, käyttöoikeus peruuntuu heti.

Lataa logo pdf, jpg tai png -muodossa.

Tuotteet joilla logon käyttöoikeus

Senator -logon käyttöoikeus on annettu seuraavasti (myytäville tuotteille):

  • Tampereen Nuorkauppakamari, Isännän viiri

Senaattori-opas ja JC-Spirit

Lataa .pdf tiedostot kuvaa klikkaamalla.

Quo Vadis Nuorkauppakamari

– ja mihin pitäisi mennä? Yli 5000 vuotta JC-kokemusta yksissä kansissa!

Perusteellinen tutkimus strategian ja tavoiteasetannan pohjaksi. Jokaisen jäsenen luettavaksi sekä keskustelun ja päätöksenteon pohjaksi.

Quo Vadis on kiehtova kurkistus siihen, mitä koejäsenen, kamarilaisen ja senaattorin päässä liikkuu. Se antaa sekä suoraa puhetta että tilastollisen pohjan edessä olevalle strategiakierrokselle ja edelleen toiminnan suunnittelun pohjaksi. Se antaa puheenaihetta ja ”food for thought”.

– Noin 800 jäsentä ja senaattoria on puhunut. Reilusti yli 5000 vuotta JC-kokemusta on pantu kansiin. Tarkoitus on antaa pohja, jolle onnistumisstrategiat voidaan pultata ja jolta voidaan ponnistaa, sanoo Quo Vadis -projektista vastannut Senaatin varapuheenjohtaja Tero J. Kauppinen.

Quo Vadis on jokaisen JC-uraa aikovan peruslukemistoa, joka nopeasti kypsentää niin näkemystä kuin fokusta. Se on hyvä esilukemisto niille, jotka osallistuvat strategioiden suunnitteluun ja niiden toteuttamiseen.

– Quo Vadis sisältää suoria energisoivia lainauksia. Ne pysäyttävät ja panevat ajattelemaan; olemmeko oikeassa suunnassa?

Lataa Quo Vadis nuorkauppakamari -tutkimus