Arvoisa Senaattori

Junior Chamber International on myöntänyt sinulle, kamarinne hakemuksesta ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallisen presidentin päätöksellä korkeimman tunnustuksen mitä yksittäinen jäsen voi saada. Senaattorius on henkilökohtainen huomionosoitus sinun ansiokaasta toiminnastasi itsesi kehittämisessä sekä työstäsi kamarinne ja koko nuorkauppakamaritoiminnan edistämiseksi.

Käytännössä senaattorius tarkoittaa oikeutta osallistua nuorkauppakamaritoimintaan yli 40 vuotiaana. Sinulla on oikeus osallistua ilman äänioikeutta paikallisiin, alueellisiin ja kansallisiin sekä kansainvälisiin tilaisuuksiin, joihin senaattorit on kutsuttu.

Kutsumme sinut myös tervetulleeksi JCI Senate in Finland ry:n (Suomen Senaatti) jäseneksi. Jäsenyys ja sen tuomat vähäiset velvoitteet ovat vapaaehtoisia. Jäsenyys senaattoreiden omassa yhdistyksessä tuo kuitenkin etuja, jotka yhdistävät Suomessa jo noin 1250 senaattoria.

Jäsenenä saat tietoa Senaatin toiminnasta, olet oikeutettu Senaatin merkkipäivä huomionosoituksiin ja pyydettäessä merkkipäivätiedotteet. Lisäksi Senaatti huolehtii Meriitin postilaatikkoosi 4 kertaa vuodessa. Saat myös tietoa JCI:n, Suomen Nuorkauppakamareiden ja Suomen Senaatin jäseneduista.

Yhteystietosi julkaistaan m-files intranetissä, jota voit käyttää selaimen, tabin ja matkapuhelin sovelluksen kautta. Olet myös oikeutettu osallistumaan kaikkiin Suomen Senaatin tilaisuuksiin sekä Senaatin vuosikokoukseen, joka järjestetään elokuussa. Ennen muuta kuulut jäsenenä korkeasti arvostettuun joukkoon, jota yhdistää samanhenkisyys ja yhteiset, hienot kokemukset.

Jäsenmaksu ei ole suuri, tällä hetkellä vain 30,- euroa/vuosi tai vastaavasti ainaisjäsenmaksu 600,- euroa, jonka maksettuasi sinun ei tarvitse miettiä jokavuotista maksua. Se hoidetaan puolestasi, ainaisjäsenmaksurahastosta.

Maksamalla tämän jäsenmaksun, varmistat yllämainitut edut itsellesi, joko vuodeksi tai ainaisjäsenmaksun kautta loppuiäksi.

Täytä jäsenhakemuslomake. Sen perusteella Senaatin hallitus hyväksyy Sinut jäseneksi ja liittää tietosi jäsenrekisteriin.

Tervetuloa Suomen Senaattiin