Rekisteröinti sulkeutunut. Nähdään kokouksessa!

Uitosta Hightechiin”

Suomen Senaatin vuosikokous pidetään vuosittain elokuussa. Vuonna 2020 kokous pidetään Joensuussa 14.-16.8.2020.

Yhteystiedot:

Jarmo Kauppinen #67528
Kokouspäällikkö
vuosikokous@suomensenaatti.fi
puh. 0500 – 285 905

 

Kokouksen markkinointivideot:

Nro 1: Esitetty Nuuksion kokouksessa 18.8.2019; https://youtu.be/sy6vjmnDd8A

Nro 2: Julkaistu 10.2.2020; https://www.youtube.com/watch?v=ByBcFsnMCvk&fbclid=IwAR0_CndQ0-pjR82c0DQBY69qpOi5Q7DK0sLgfjMEoSiDjfQflcFIhpx6zhc

______________________________________________________________________

Tiedote 8.6.2020

Tervetuloa Senaatin Vuosikokoukseen Joensuuhun 14.-16.8.2020!

Koronan vuoksi Vuosikokouksen järjestämisen epävarmaan tilanteeseen on nyt tehty ratkaisu; Suomen Senaatin hallitus päätti kokouksessaan 5.6. Joensuun kokousorganisaation esityksestä, että Vuosikokous järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 14.-16.8.2020, ellei Suomen hallitus kiristä koronarajoituksia uudestaan sitä ennen. Kokous tullaan järjestämään turvallisesti huomioiden voimassa olevat valtakunnalliset koronaohjeistukset,  -vaatimukset ja -rajoitteet. Ne voivat vaikuttaa joiltakin osin kokouksen ohjelmaan. Kokousorganisaatio tekee kuitenkin kaikkensa, että pitkästä aikaa senaatin jäsenistön kokoontuminen mahdollistaa mukavan kokousviikonlopun!

Nyt on siis korkea aika rekisteröityä Joensuun kokoukseen! Alhaisempi 75 euron rekisteröintimaksu on voimassa 15.6. saakka. Laskuja osallistujille lähetämme aikaisintaan heinäkuun alkupuolella. Muistathan varata majoituksen itse Sokos Hotel Kimmelistä Suomen Senaatin kiintiötunnuksella. Huonekiintiö on voimassa 26.7. saakka. Ohjeet löytyvät Senaatin www-sivuilta, jonne tulemme päivittämään kokousohjelmaa sitä mukaa kun asiat tarkentuvat.

Kokouksen markkinointivideon 2 mukaisesti, ”Ole kuin Marko, Marko on senaattori ja hän on rekisteröitynyt Joensuun kokoukseen”!

Kokousorganisaation puolesta

Jarmo Kauppinen, kokouspäällikkö

#67528

_____________________________________________________________________

Tiedote 27.4.2020

Terveisiä Joensuusta!

Tervehdys arvon senaattorit.

Toivottavasti voitte haastavista olosuhteista huolimatta hyvin! Ymmärrettävistä syistä johtuen Joensuun kokouksen tilanne on odottava, emmekä ole halunneet markkinoida kokousta epävarmassa tilanteessa. Tässä kuitenkin hieman tilannekuvaa järjestelyistä.

Onneksemme kokouksen valmistelut olivat pitkällä jo ennen koronaepidemiaa, ja kokoustiimi on valmiina ottamaan loppukirin kokouksen hienosäätämisessä heti kun olemme täysin varmoja siitä, että kokous voidaan pitää. Toistaiseksi julkistetun kokousohjelman löydät näiltä senaatin www-sivuilta. Valmistelut eivät ole olleet täysin jäissä, sillä ohjelmaa on täydennetty esim. uusilla lauantain seminaarin puhujilla sekä lauantain gaalan artistilla, joka tarjoaa musiikkia varmaan kaikkien makuun! Lisäksi lauantai-iltapäivälle on luvassa senaattorin kosteat päikkärit.....Pidämme kuitenkin teitä vielä jännityksessä ja julkistamme näitä ja muita tarkennuksia siinä vaiheessa, kun olemme varmempia kokouksen järjestämisestä.Tiedotimme 18.3. että jatkamme 30.4.2020 olevaa 75 euron rekisteröintihintaa 15.6.2020 saakka (huom! tätä ei ole korjattu rekisteröintilomakkeeseen). Tämä on edelleen voimassa. Laskuja lähetämme rekisteröityneille niin ikään aikaisintaan 15.6. jälkeen edellyttäen, että olemme silloin varmoja kokouksen pitämisestä.

Haastava aika tarvitsee positiivisia ajatuksia. Eiköhän laiteta yhdessä positiivinen vire ja kierre päälle! Rekkaroidutaan saman tien kaikki Joensuun kokoukseen, ja haastetaan samalla kaveritkin rekkaroitumaan! Rekkaroitumisella et tule menettämään mitään mutta saamaan sitäkin enemmän positiivisia fiiliksiä kokousta odottamalla ja toivottavasti lopulta kokemalla mahottomia spektaakkeleja ja unohtumattomia yhdessä olon hetkiä Joensuussa!

Rekkarointi on auki. Rekkari sisältää lauantain lounaan. Tarjolla on karjalaista vieraanvaraisuutta, kansallismaisemaa, kansallispeliä ja kansainvälistä osaamista. Käy rekkaroitumassa näillä sivuilla!

Kokousterveisin
Kokouspäällikkö Jarmo Kauppinen #67528 & kokoustiimi

_____________________________________________________________________

Tiedote 18.3.2020
TÄRKEÄÄ TIETOA SENAATIN KOKOUKSESTA!
 
Koronavirus on laittanut maailman uuteen tilanteeseen, emmekä vielä tiedä, miten pitkään virus vaikuttaa ja vaikeuttaa tavallista elämäämme. Tällä hetkellä Joensuun senaatti jatkaa kuitenkin elokuun kokouksen valmistelua sillä oletuksella, että tilanne rauhoittuu ja voimme kokoontua viettämään ikimuistoista viikonloppua ja nauttia taas yhdessä olosta. Koronan vuoksi jatkamme 30.4.2020 olevaa 75 euron rekisteröintihintaa 15.6.2020 saakka. Emme tule korjaamaan tätä rekisteröintilomakkeeseen. Laskuja lähetämme rekisteröityneille niin ikään aikaisintaan 15.6. jälkeen edellyttäen, että koronatilanne on helpottumaan päin ja olemme varmoja siitä, että kokous voidaan järjestää.
Kannustammekin kaikkia rekisteröitymään Joensuun kokoukseen!
Ja pidetään toisistamme huolta tässä haasteellisessa tilanteessa!
Kokousorganisaation puolesta
Jarmo Kauppinen, #67528
Kokouspäällikkö