Bästa Senator,

 

Vi har den äran att välkomna dig till årets stora ”smällkaramell”, JCI Finlands Senatorers årsmöte på Åland under temat ”BADROCK2024”. Det blir ett oförglömligt event som du bara inte kan missa!

 

På fredagen välkomnas du med poolparty i Arken garden med live-rockband. Dresskoden är enkel, ta med din egen badrock! På lördagen utlovas en glittrig gala i kongresshuset Alandica, granne till HQ hotellet.

 

Vi arrangerar även en golftävling på en av norra Europas finaste golfbanor som nyligen hade en Europatourtävling 2022. Om du inte golfar kan du på gångavstånd vandra till Badhusparken och där tävla i discgolf.

Vi har många andra intressanta program som SjöfartsÅland, BusinessÅland eller varför inte KonstÅland; som bland annat går till affärsmannen Anders Wiklöfs egna hem för att beskåda en av världens största och finaste konstsamlingar av finska och svenska konstnärer.

 

Helgen kommer som sagt att vara späckad med roliga händelser och vi har redan många Senatorer som anmält sig såväl som internationella gäster.  Det kommer att bli rock and roll!

 

Kom även ihåg att boka i tid för vi har bara två hotell reserverade och det är ett annat internationellt event samtidigt.

 

Bokar du idag så kommer fakturan först i mitten av juli, så det är ingen idé att vänta!

 

JCI Mariehamns Senatorer hälsar dig hjärtligt välkommen.

Björn Hägerstrand

National President #66660