Arvoisa senaattori,

Meillä on kunnia toivottaa Sinut vuoden kohokohtaan Ahvenanmaalle, JCI Finland Senaatin vuosikokoukseen teemalla “ BADROCK2024”.  Siitä tulee iloinen ja unohtumaton tapahtuma, jota et  yksinkertaisesti halua missata.

Perjantain tervetulojuhla on allasbileet Arken Gardenissa live-rock bändin säestämänä. Pukukoodi on tietysti sauna/kylpytakki, joten muistathan pakata mukaan oman saunatakkisi!

Lauantai-ilta huipentuu kimaltelevaan galailtaan kongressitalo Alandicassa, HQ-hotellia vastapäätä.

Perinteisesti järjestämme myös golfkilpailun. Kastelholman golfkenttä on yksi  Pohjois-Euroopan hienoimmista ja syksyllä 2022 siellä järjestettiin yksi Eurooppa tourin osakilpailuista.  Jos et pelaa golfia voit testata/pelata frisbeegolfia Badhusparkenin radalla Maarianhaminassa, joka on kävelymatkan päässä hotellilta.

Kokouspakettiin sisältyy myös valinnaiset ohjelmat lauantain aamupäivälle: Ahvenanmaan Merenkulku, Business Ahvenanmaa tai Taide Ahvenanmaa, jossa vieraillaan Anders Wiklöfin kesäasunnolla ja tutustutaan yhteen maailman suurimmista suomalaisista ja ruotsalaisista taiteilijoista koostuvaan  yksityiseen taidekokoelmaan.

Kuten sanoin, viikonloppu tulee olemaan täynnä hauskoja tapahtumia ja ilmoittautuneita senaattoreita on jo paljon, myös kansainvälisiä vieraita.  Viikonlopusta tulee rock and roll!

Muista varata ajoissa, koska meillä on vain kaksi hotellia varattuna, samanaikaisesti Maarianhaminassa nimittäin iso kansainvälinen tapahtuma.

Kun varaat tänään, saat laskun vasta heinäkuun puolivälissä, joten turha odottaa!

JCI Mariehamnin senaattorit toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Björn Hägerstrand

Senaatin puheenjohtaja  #66660