Uusi hallitus valittu

Joensuun Nuorkauppakamarin senaattori Kari Ehari on valittu Suomen Senaatin puheenjohtajaksi kaudelle 2019–2020 Suomen Senaatin, JCI Senate in Finland ry:n, vuosikokouksessa Vihdissä 18.8.2019

Kari Ehari on yrittäjä asiakastyytyväisyystutkimuksia tekevässä Reconos Ky:ssä. Lisäksi hän toimii ja on toiminut aktiivisesti Yrittäjissä, Yrityskummeissa ja Rotareissa.

Kari Ehari puheenjohtajavuoden tavoitteena on edeltäjien tavoin lisätä senaattorien hyvinvointia sekä vuorovaikutusta ja näkyvyyttä paikallisten Nuorkauppakamareiden kanssa. ”Kun Senaattorit tuntevat toisensa ja viihtyvät keskenään, pystyvät he parhaiten olemaan kamareiden tukena. Viime kaudella aloitettu SenaattoriStart on hyvin yhdistänyt kamareita ja Senaattoreita. Ja tuonut mukaan toiminnasta poissa olleita Senaattoreita. Suomen Senaatti on Euroopan toiseksi suurin senaatti jäsenmäärältään. Kansainvälisyys on yksi Nuorkauppakamaritoiminnan kulmakivistä. Kansainvälisyyttä tuodaan enemmän esille Senaatin toiminnassa. SenaattoriStarttia esiteltiin Euroopan Senaatin vuosikokouksessa toukokuussa Lyonissa ja se herätti suurta kiinnostusta. Myös Senaattoreiden kannattaa siis viedä suomalaista osaamista maailmalle” Ehari toteaa.

Hallituksen jäseniksi valittiin varapuheenjohtaja Jarno Kanninen Tampereen Nuorkauppakamarista, Jarmo Malin Turun Nuorkauppakamarista ja Michaela Palmberg Suomen Nuorkauppakamareista, missä hän toimii varapuheenjohtajana. Hallitukseen kuuluu myös: edellisen vuoden puheenjohtaja Mike von Wehrt Vihdin Nuorkauppakamarista. Senaatin puheenjohtajan erityisavustajaksi kutsuttiin Sarianna Visuri (Helsingin Nuorkauppakamari), varapuheenjohtajan erityisavustaja Tuula Erolainen (Havis Amandan Nuorkauppakamari), viestintäpäällikkö Salla Laiho (Havis Amandan Nuorkauppakamari) sekä talouspäällikkö Osmo Soinio (Turun Nuorkauppakamari).

Senaatin hallituksen kokouksiin kutsutaan myös alueleaderit Janne Puurunen (Turun Nkk, alue A), Saara Liukkonen (Mikkelin Nkk, alue B), Jari Toivola (Kankaanpään Nkk, alue C) ja Matti Nevalainen (Ylä-Savon Nkk, alue D).